søndag den 3. november 2013

Beef Wellington

Igår havde min veninde Diana og jeg rødvinsaften. Hun havde 'bestilt' at menuen skulle stå på Beef Wellington, og det har jeg aldrig prøvet at lave før gisp! Så jeg var rimelig nervøs :-s


Det fintdækkede bord med Royal Copenhagen og crystal


Beef Wellington in the making... Jeg synes at det var virkelig svært, at få lagt det serrano skinke på folien... Men det gik ;-)


Franskbrødet aka Beef Wellington inden den kom i ovnen


Efter 35 minutter i ovnen, så BW sådan her ud - uf!


Efter hvile i 10 minutter, WAUW perfekt rosa! Jeg var SÅ stolt! :-) Ved siden af dyret, stå min indkogte sous vide eller rødvinsglace


Det færdige resultat på tallerken med en smule spinatsalat til ;-)

Jeg har brugt Gordon Ramsays opskrift på Beef Wellington, jeg erstattede mørbraden med en filet mignon, og det var helt perfekt og noget billigere :-)


God rødvin skal der til


Tarte au citron in the making. Det er min veninde Dianas værk ;-)


Det færdige resultat inden en tur i ovnen





Baileys skal der til ;-) mmm 'tarten' var lækker og frisk og jeg har et lille stykke til senere i dag mums!

Jeg synes Beef Wellington var forholdsvis nem at lave. Det eneste der var svært for mig, var at lægge det serrano, fordi det ikke ville, som jeg vil! Og hvis man har lavet en del sushi selv, er selve foldningen/rulningen ingen problem ;-) Så go nuts!

Tusind tak for en skøn aften Diana!

PS nu lyder ovenstående jo legende let, og det var det også... Når man tænker tilbage.
Jeg var bare SÅ nervøs for, at det skulle kikse. Og når man er lidt af en foodie, så har man præstationsangst ;-)

Men det skal siges igen JEG VAR MEGA NERVØS!

3 kommentarer:

  1. Hvor ser det dog bare overgodt ud! For et par år siden lavede Kit også Beef Wellington til Nytår, hvilket også bragte stor glæde og beundring - det er så ekstaordinært lækkert :D Både den og desserten ser helt fantastisk lækker ud.

    - Anne

    SvarSlet
  2. Det var også helt fantastisk Anne :) og det fungerede helt fint med sennep, men næste gang må det altså blive med foie gras ;)

    SvarSlet