tirsdag den 19. februar 2013

Kålrabi, steak and fraichenaise

Dagens aftensmad




Jeg er jo på kur, nærmere en pointkur. Så derfor gælder det om at være kreativ, når man for eksempel gerne vil have pommes frites.
Så da jeg så Kålkællingerne, blev jeg inspireret. Derfor kålrabifritter and on the side, steak og creme fraiche bearnaise aka fraichenaise. Jeg lavede lidt om på deres opskrift, så de er altså (desværre) ikke friteret i olie, selvom det kunne være monster lækkert :-p.

Mine er skåret i fritter, lagt i en pose, med en spiseske mel, en teske olie, persille og salt og peber og ryste ryste.
De fik en halv time i ovnen på 220 grader eller til de var gyldne. Og ved I hvad, de smagte lige så godt som pommes frites. Dog måske ikke så sprøde som fritter, men lækre, det var de :-)

PS Opskriften på fraichenaise er 1 dl. creme fraiche, bearnaise essens (efter smag) og estragon.

Bon Appetit!

3 kommentarer:

  1. Kokken Pernille, du laver bare lækkert mad:-) moar

    SvarSlet
  2. Tak moar, jeg har lært det af den bedste ;-)

    SvarSlet