mandag den 7. november 2011

COPENHAGEN eller rettere Vesterbro

Igår kom jeg hjem efter en skøn weekend i København hos min veninde på Vesterbro. Jeg fik ikke shoppet så meget, men det var egentlig heller ikke en del af planen, købte dog blusen herover fra Second Female i en sort/mørkeblå farve - vildt lækker.
Weekenden stod bare i hyggens tegn, fredag var vi inde i midtbyen og spise frokost på Peder Oxe, her fik jeg smørebrød namme nam :) Om aften hyggede vi med lækker mad, kage og god vin.

Lørdag var vi nede og kigge i butikker i Istedgade og derefter en gåtur ved søerne samt en tur ned ad Gl. Kongevej. Til frokost var vi på Vesterbro og spise frokost på Mad Synergi, hvilket er et super hyggeligt sted med gode salater, frokost og alt muligt andet lækkert til gode priser, kan klart anbefales! Da vi kom hjem stod den i kanelsneglens tegn, nemlig Meyers Kanelsnegl sammen med min første kop Latte.

Den sidste aften stod på pizza, salat og en øl og bare hygge og se DMA - hvilket var lidt af en skuffelse, eller var det bare mig?
Det bedste ved weekenden var at se min veninde og at jeg fik den smukkeste gave af hende, som hun har købt i New York, et WISHBONE - er bare så glad for det!

Kom hjem søndag til en meget savnet hund, og en del hoste... Min virus er desværre ikke forsvundet og hoster en del, men forhåbentlig hjælper, de to fridage jeg har lige nu på det :)2 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med halskæden! Og de skønne madbilleder ;)

  Jeg har sat din fine blog på min blogroll :-)

  Mange hilsener
  Milana

  SvarSlet
 2. Tusind tak! du her hermed også på min blogliste :)

  Pernille

  SvarSlet