

Dette var, hvad menuen stod på her til aften. Spaghetti Bolognese med tomatsalat, rødløg og persille.
Min opskrift på Spaghetti Bolognese kommer her:
400 gram oksekød 6-10 pct.
Pancetta
5 fem hvidløg
Et løg
Et par friske tomater
1 revet gulerod
Rosmarin
Persille
En ds. hakket tomater
En ds. tomatpuré
Og en tsk. olivenolie
Start med at svitse pancetta, hvidløg, revet gulerod, løg, friske tomater, rosmarin og persille i olivenolie.
Når det er kogt lidt ind, tilsæt oksekød og brun dette.
Når kødet er brunet, kommer man puréen og de hakkede tomater i og tilsætter noget vand.
Lad det simre i en time og smag til med salt, peber og en smule sukker.
Kog pasta og top med parmasan. Bum Spaghetti Bolognese:-)
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar